ΚΟΡΠΗ 6x1,5 LT
ΚΟΡΠΗ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 1,5 LT
ΚΟΡΠΗ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 0,5 LT
ΚΟΡΠΗ SPORT MAX 0,75 LT
ΚΟΡΠΗ MANIA 0,5 LT
ΚΟΡΠΗ PET 1LT
ΚΟΡΠΗ CARBO 0,33 LT
ΚΟΡΠΗ CARBO 1 LT

ΚΟΡΠΗ 6x1,5 LT

Θα έχεις ακούσει πολλές συμβουλές ενυδάτωσης. Για να θυμάσαι τη σημαντικότερη, κατανάλωσε τουλάχιστον 1 μπουκάλι του 1,5 lt Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή την ημέρα.

ΚΟΡΠΗ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 1,5 LT

Η συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή 1,5 lt φροντίζει τις ανάγκες του οργανισμού σου για ενυδάτωση κάθε στιγμή. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια, για χρήση στο σπίτι ή στη δουλειά, ανθεκτικό, εύχρηστο και ιδιαίτερα δημοφιλές στην κατηγορία του.

ΚΟΡΠΗ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 0,5 LT

Το Ανώτερης ποιότητας Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή, χάρη στη μοναδική του σύνθεση σε μέταλλα, καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού για υγιεινή ενυδάτωση και σου προσφέρει ξεχωριστή ζωντάνια και ευεξία**. Οι φιάλες Κορπή 0,5 lt κυκλοφορούν με πρακτικό και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ έχουν το χαμηλότερο βάρος πλαστικού στην αγορά.

ΚΟΡΠΗ 6x1,5LT «5+1 ΔΩΡΟ»

Θα έχεις ακούσει πολλές συμβουλές ενυδάτωσης. Για να θυμάσαι τη σημαντικότερη, κατανάλωσε τουλάχιστον 1 μπουκάλι του 1,5 lt Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή την ημέρα. 

ΚΟΡΠΗ 6x0,5 LT

Η ενυδάτωση του οργανισμού σου είναι τώρα εύκολη υπόθεση. Η εξάδα Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή 0,5 lt, είναι η λύση για να παραμένεις ενυδατωμένος πάντα και παντού.

ΚΟΡΠΗ 12x0,5 LT

Το να φροντίζεις την ενυδάτωση του οργανισμού σου, δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Αν σου φαίνεται ότι είναι, τότε φροντίζουμε εμείς για αυτό. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή βγαίνει και σε συσκευασία δωδεκάδας ώστε να μη σου λείψει oποιαδήποτε στιγμή το έχεις ανάγκη.

ΚΟΡΠΗ SPORT MAX 0,75 LT

Το Κορπή sport max προσφέρει δροσιά και ευκολία όπου και αν είσαι. Ιδανικό για ισορροπημένη ενυδάτωση ακόμα και σε ώρα άσκησης. Με sport καπάκι για να τρέχει πιο εύκολα, πιο ελαστικό στη μέση για να πιέζεται πιο εύκολα και αρκετό για να ξεδιψάσει ο κάθε διψασμένος.

ΚΟΡΠΗ MANIA 0,5 LT

Φροντίδα Κορπή και για τους μικρούς μας ήρωες με το Κορπή Μania. Θα το λατρέψουν παιδιά και γονείς για το πρακτικό του μέγεθος (0.5 lt), το ειδικό και εύχρηστο καπάκι ασφαλείας που ξανακλείνει, αλλά και για τα πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια με τον Scooby Doo και την παρέα του στο πίσω μέρος των ετικετών.

ΚΟΡΠΗ MANIA 6x0,5 LT

Για τους μικρούς μας ήρωες, που ποτέ δε σταματάνε το παιχνίδι, η συσκευασία της εξάδας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή Mania 0,5 lt, είναι από τους πιο καλούς φίλους στο παιχνίδι.

 

ΚΟΡΠΗ PET 1LT

Το Κορπή σε πλαστική συσκευασία PET με μοντέρνο σχεδιασμό, είναι η κατάλληλη συντροφιά για κάθε γεύμα σου. Σου θυμίζει κάθε φορά το πόσo ευεργετικό μπορεί να είναι το νερό για ολόκληρο τον οργανισμό σου.

ΚΟΡΠΗ CARBO 0,33 LT

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή με προσθήκη Διοξειδίου του Άνθρακα είναι ευεργετικό για τη καλή λειτουργία του οργανισμού. Ακόμα και η συσκευασία των 0,33 lt είναι αρκετή για να το απολαύσεις όπως σου αξίζει.

ΚΟΡΠΗ CARBO 1 LT

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή με προσθήκη Διοξειδίου του Άνθρακα  αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας ενός πλούσιου γεύματος.  Με νέο μοντέρνο σχεδιασμό, προσφέρει μοναδική  διάθεση ευεξίας** και αναζωογόννησης και στολίζει το τραπέζι σου.

 

ΚΟΡΠΗ Carbo 6x0,33 LT

Η συσκευασία του ανθρακούχου 330 ml και σε εξάδα. Για να μη ξεμένεις ποτέ όταν το έχεις ανάγκη!