Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 6x1.5L
Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 1.5L
Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 0,5L
Κορπή® SPORT MAX Φυσικό Μεταλλικό Νερό 0,75L
Κορπή® ΜΑΝΙΑ Φυσικό Μεταλλικό Νερό 0,5 L
Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 1L
Κορπή® Φυσαλίς Sparkling Φυσικό Μεταλλικό Νερό 0.33L
Κορπή® Φυσαλίς Sparkling Φυσικό Μεταλλικό Νερό 1L

Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 6x1.5L

Ανακαλύψτε το μυστικό του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή® που δεν είναι άλλο από τις γνωστές πηγές  του στα Ακαρνανικά Βουνά . Προσφέρει την ενυδάτωση που ο καθένας μας χρειάζεται καθημερινά. Θα έχεις ακούσει πολλές συμβουλές, όμως για να θυμάσαι τη σημαντικότερη, κατανάλωσε τουλάχιστον 1 μπουκάλι του 1,5L Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή® την ημέρα.

Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 1.5L

Η συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή® 1,5L φροντίζει τις ανάγκες του οργανισμού σου για ενυδάτωση κάθε στιγμή. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια, για χρήση στο σπίτι ή στη δουλειά, εύχρηστο και ιδιαίτερα δημοφιλές στην κατηγορία του.

Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 0,5L

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, χάρη στη μοναδική του σύνθεση σε μέταλλα, είναι εδώ για να σε δροσίζει και να σε ενυδατώνει. Οι φιάλες Κορπή® 0,5L κυκλοφορούν με πρακτικό και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ έχουν το χαμηλότερο βάρος πλαστικού στην αγορά.

Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 6x1.5L «5+1 ΔΩΡΟ»

Ανακαλύψτε το μυστικό του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή® που δεν είναι άλλο από τις δημοφιλείς πηγές  του στα Ακαρνανικά Βουνά. Προσφέρει την ενυδάτωση που ο καθένας μας χρειάζεται καθημερινά. Θα έχεις ακούσει πολλές συμβουλές, όμως για να θυμάσαι τη σημαντικότερη, κατανάλωσε τουλάχιστον 1 μπουκάλι του 1,5L Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή® την ημέρα.

Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 6x0,5L

Το να φροντίζεις την ενυδάτωση του οργανισμού σου, δεν είναι δύσκολη υπόθεση.  Η εξάδα Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® 0,5L, είναι η λύση για να παραμένεις ενυδατωμένος πάντα και παντού. Οι φιάλες Κορπή® 0,5L κυκλοφορούν με πρακτικό και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ έχουν το χαμηλότερο βάρος πλαστικού στην αγορά.

Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 12x0,5L

Το να φροντίζεις την ενυδάτωση του οργανισμού σου, δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Αν σου φαίνεται ότι είναι, τότε φροντίζουμε εμείς για αυτό. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® βγαίνει και σε συσκευασία δωδεκάδας ώστε να μη σου λείψει οποιαδήποτε στιγμή το έχεις ανάγκη. Οι φιάλες Κορπή® 0,5L κυκλοφορούν με πρακτικό και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ έχουν το χαμηλότερο βάρος πλαστικού στην αγορά.

Κορπή® SPORT MAX Φυσικό Μεταλλικό Νερό 0,75L

Το Κορπή® Sport Max προσφέρει δροσιά και ευκολία όπου και αν είσαι. Για σένα που αγαπάς την άθληση, είναι το ιδανικό για να σε ενυδατώνει. Με sport καπάκι για να πίνεις πιο εύκολα, πιο ελαστικό στη μέση για να πιέζεται και αρκετό για να ξεδιψάσει ο κάθε διψασμένος.

Κορπή® ΜΑΝΙΑ Φυσικό Μεταλλικό Νερό 0,5 L

Φροντίδα Κορπή® και για τους μικρούς μας ήρωες με το Κορπή® Μania. Θα το λατρέψουν παιδιά και γονείς για το πρακτικό του μέγεθος (0.5L), το ειδικό και εύχρηστο καπάκι ασφαλείας που ξανακλείνει, αλλά και για τους χαρακτήρες των Playmobil με του Θεούς του Ολύμπου.

Κορπή® ΜΑΝΙΑ Φυσικό Μεταλλικό Νερό 6x0,5L

Φροντίδα Κορπή και για τους μικρούς μας ήρωες με το Κορπή® Μania. Θα το λατρέψουν παιδιά και γονείς για το πρακτικό του μέγεθος (0.5L), το ειδικό και εύχρηστο καπάκι ασφαλείας που ξανακλείνει, αλλά και για τους χαρακτήρες των Playmobil με του Θεούς του Ολύμπου.

 

Κορπή® Φυσικό Μεταλλικό Νερό 1L

Η συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή® 1L  με μοντέρνο σχεδιασμό, είναι η κατάλληλη συντροφιά για κάθε γεύμα σου.

Κορπή® Φυσαλίς Sparkling Φυσικό Μεταλλικό Νερό 0.33L

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® με προσθήκη Διοξειδίου του Άνθρακα είναι ελαφρύ και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να το απολαμβάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.  Η συσκευασία των 0,33L είναι αρκετή για να έχεις αυτό που σου αξίζει.

Κορπή® Φυσαλίς Sparkling Φυσικό Μεταλλικό Νερό 1L

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® με προσθήκη Διοξειδίου του Άνθρακα  αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας ενός πλούσιου γεύματος.  Με νέο μοντέρνο σχεδιασμό, στολίζει το τραπέζι σου και σου προσφέρει την απόλαυση που αξίζεις.

 

Κορπή® Φυσαλίς Sparkling Φυσικό Μεταλλικό Νερό 4x0.33L

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® με προσθήκη Διοξειδίου του Άνθρακα στην συσκευασία των 0,33L και σε τετράδα, για να μην ξεμένεις ποτέ όταν το έχεις ανάγκη και για να το απολαμβάνεις όπως σου αξίζει!