ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

 

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®

«ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ» ROADSHOW 

#MpesStonKyklo παρέα με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® και γίνε μέρος της αλλαγής!

Ανακύκλωσε πλαστικά μπουκάλια στο «Μπες στον Κύκλο» Roadshow και κέρδισε εκπτώσεις σε αγαπημένα σου προϊόντα!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, με αφορμή τη νέα καινοτόμα & ανακυκλώσιμη συσκευασία με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της, μας προσκαλεί να γίνουμε μέρος της αλλαγής για την προστασία του πλανήτη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακυκλώσουμε εύκολα τα πλαστικά μπουκάλια μας στο σούπερ μάρκετ και μας προσφέρει ξεχωριστά προνόμια.

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής του ευαισθησίας, το Κορπή μας καλεί να συμμετέχουμε στο «Μπες στον Κύκλο» Roadshowσε συνεργασία με τη διεθνή ΜΚΟ KeepSeaBlue και την πρωτοβουλία ZEROHERO, να ανακυκλώσουμε πλαστικά μπουκάλια, να τους δώσουμε μια νέα ζωή συμβάλλοντας στη ροή της κυκλικής οικονομίας.

Το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow είναι μια κινητή μονάδα ανακύκλωσης που δημιούργησε το Κορπή®  για να «ταξιδέψει», τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, σε 5 μεγάλα σούπερ μάρκετ της Αττικής και να παραμείνει σε καθένα από αυτά για μία εβδομάδα.

Το πρόγραμμα «Μπες στον Κύκλο» Roadshow:

  • 10 με 16 Ιουνίου: ΑΒ Βασιλόπουλος Εθνικής (20ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας)
  • 24 με 30 Ιουνίου: Υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στη Νέα Χαλκηδόνα (Λεωφόρος Αχαρνών 467)
  • 1 με 7 Ιουλίου: Υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Καλλιθέα (Ευριπίδου 69 - Αιγέως 31-35 & Ασκληπιού, Πρώην Εργοστάσιο ΙΖΟΛΑ)
  • 15 με 21 Ιουλίου: ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικού (Λεωφ. Βουλιαγμένης 43-45, Ελληνικό)
  • 22 με 28 Ιουλίου: ΑΒ Βασιλόπουλος Βριλησσίων (Λεωφ. Πεντέλης 39, Βριλήσσια).

Το Κορπή® μας δίνει την ευκαιρία να ανακυκλώσουμε εύκολα τα πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού και να μαθαίνουμε πληροφορίες για τη σωστή ανακύκλωση κερδίζοντας προνόμια εκπτώσεων για τις αγορές αγαπημένων μας προϊόντων.

Τα βήματα είναι απλά:

  • Επισκεπτόμαστε το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται η κινητή μονάδα «Μπες στον κύκλο» Roadshow του Κορπή®, έχοντας μαζί μας πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού
  • Ρίχνουμε τα μπουκάλια στη μονάδα ανακύκλωσης
  • Σκανάρουμε το QR code που βρίσκεται πάνω στη μονάδα ανακύκλωσης
  • Κάνουμε εγγραφή στο nestlenoiazomai.gr και λαμβάνουμε προωθητικό κωδικό  με εκπτώσεις σε προϊόντα Nestlé
  • Με τον ίδιο κωδικό μπορούμε να κερδίζουμε επιπλέον προνόμια και εκπτωτικά κουπόνια στην εφαρμογή της Cyclefi η οποία προωθεί τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της επανάχρησης. 

H ομάδα του “ZERO HERO The Initiative” συλλέγει το πλαστικό από κάθε σταθμό του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, το καταγράφει και μέσω της τεχνολογίας Blockchain, παρακολουθεί τα συλλεγόμενα απορρίμματα από τα πλαστικά μπουκάλια, μέχρι αυτά να πάρουν δεύτερη ζωή

Το ταξίδι του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, θα συνεχιστεί τον Ιούλιο και σε άλλες περιοχές της Αττικής, δίνοντας μας περισσότερες ευκαιρίες να ανακυκλώσουμε.

Γίνε κι εσύ σύμμαχος για την προστασία του πλανήτη και  #MpesStonKyklo!

Μάθε περισσότερα για το Κορπή®, στο https://www.korpi.gr/

 

#MpesStonKyklo παρέα με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® και γίνε μέρος της αλλαγής!

Ανακύκλωσε πλαστικά μπουκάλια στο «Μπες στον Κύκλο» Roadshow του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή® και κέρδισε εκπτώσεις σε αγαπημένα σου προϊόντα!

Γίνε κι εσύ σύμμαχος για την προστασία του πλανήτη.